FALLA  ELS  ANTICS


 

HISTÒRIA

  

  La Falla de Sant Miquel, també coneguda com a "Falla Els Antics", com el seu propi nom indica, és una de les Falles més antigues de Valéncia.

    Censada actualment en el Nº 18 en J.C.F., la primera constància escrita d'ella és de l'any 1861, encara que pareix ser que abans ya hagué alguns anys en els que se plantà la Falla.

    Aixina puix estaríem parlant d'una de les falles més antigues de Valéncia, per a alguns inclús la 1ª Falla que se plantà en la nostra ciutat.

 

UBICACIÓ

 

  Està situada en el carrer S. Miquel, que li dona el seu nom, en ple centre històric de Valéncia, en el cor del típic barri del Carme, a espales del Mercat de Mossén Sorell.

 

  El nostre casal faller, ha segut durant més de 20 anys, una "Barraca" valenciana, única que hi havia en l'interior de la nostra ciutat i que fon abatollada per l'Ajuntament de Valéncia el 07-09-08 en el pretext de construir en urgència precisament en eixe lloc, un Parc de Bombers que 6 anys més tart encara estava a mitat construir

LA NOSTRA BARRACA
(Pulsa ací per a vore-la en detall)


 

   Actualment el nostre casal faller, està situat en la Plaça de Vicent Iborra Nº 3, enfront de la porta principal de l'Iglésia dels Mercedaris.Pots passar a vore el restant de pàgines obrint el desplegable de baix i triant la pàgina que vols vore.


 

EL FALLER
(Francisco)

Enlace a Web de J.C.F.

Enlace a Web de Ayuntamiento de Valencia

Puedes escribirnos si lo deseas

JUNTA CENTRAL FALLERA AJUNTAMENT DE VALÉNCIA E-MAIL


Contador de visitas